Byggmester Kompaniet

er en totalentreprenør innenfor innredning, ombygning, reparasjon og vedlikehold. Vi leverer komplette løsninger tilpasset små og store virksomheter. Omsatte i 2010 for 54 millioner i små og store oppdrag. Våre 24 medarbeidere representerer høy faglig kompetanse og lang erfaring i bransjen.

Et naturlig førstevalg. Bred kompetanse og stor fleksibilitet har gjort oss til en anerkjent og konkurransedyktig aktør i det lokale markedet. Allsidighet, kvalitet, og erfaring gjør oss til et naturlig førstevalg for både bedriftskunder og entreprenører.


Komplette løsninger. Byggmester Kompaniet er en leverandør som tilbyr totale pakkeløsninger som inkluderer egne leveranser og arbeider, samt styring av underentreprenører.


Allsidighet. Vi er kjent for en allsidig og fleksibel holdning til både små og store under! Vi formidler et variert tilbud produkter og tjenester i forbindelse med innredninger, ombygninger, reparasjoner og vedlikehold.


Kvalitet og service. Byggmester Kompaniet består av dyktige medarbeidere og moderneutstyr, og garanterer derfor et profesjonelt resultat. Vi er kjent for god service og positiv innstilling.


Samarbeid. Vi verdsetter våre samarbeidspartneres kvalitet, allsidighet, erfaring og kompetanse til beste for våre kunder.