BYGGMESTER KOMPANIET BLIR EN DEL AV RECOVER NORDIC GROUP.

Recover Nordic AS (Recover), den norske delen av Recover Nordic Group, Nordens ledende leverandør av skade- og håndverkstjenester, har styrket sin virksomhet i Haugaland-området gjennom oppkjøpet av Byggmester Kompaniet i Haugesund.

Byggmester Kompaniet ble etablert for 20 år siden, og er nå en totalentreprenør innenfor innredning, ombygning, reparasjon og vedlikehold. De leverer komplette løsninger tilpasset små og store virksomheter, og i 2019 omsatte selskapet for nesten 100 millioner. Selskapets 29 medarbeidere representerer høy faglig kompetanse og lang erfaring i bransjen.

 

Bakgrunnen for å bli en del av Recover gruppen er at vi over en viss tid har sett oss etter en samarbeidspartner som kan være med å utvikle selskapet videre. Vi mener å ha funnet en god «match» med Recover, sier eier og daglig leder Johannes Johansen. «Det er med årene blitt mer krevende tider, og med det mer behov for økt kompetanse og effektive systemer i driften. Vi er stolte av å bli en del av Recover gruppen, som består av solide avdelinger over hele Norge»

 

Selskapet har levert gode resultater over lang tid, takket være erfaren ledelse, engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere og fornøyde kunder. Vi er glade for at eierne vil bli med videre og de har også investert i Recover Nordic. Vi gleder oss til å få selskapets ansatte og deres kompetanse med på laget i Recover konsernet, sier konsernsjef i Recover Nordic, Mattias Ringqvist i en kommentar.

 

Recover Nordic Group
Recover Nordic Group er Nordens største leverandør av skade- og håndverkstjenester samt industritjenester med totalt ca. 2 800 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvorav 1100 medarbeidere er ansatt i Norge og med hovedkontor i Oslo. Selskapet hadde i 2019 en total omsetning på 2,9 mrd. Recover Nordic hjelper døgnet rundt forsikringsselskaper, samt det offentlige, eiendomsselskaper, industrivirksomheter og virksomheter i marine-/offshoresektoren med skade- og håndverkstjenester etter brann-, innbrudd- og vannskader, mv. Utover dette håndterer Recover Nordic alle former for industri- og spesialtjenester innen rengjøring, sanering og desinfeksjon.

 

Kontaktpersoner for ytterligere informasjon og spørsmål: 

Vegar Kristoffersen

CEO, Recover Nordic AS   

Telefon: 480 88 366   

Epost: vegar.kristoffersen@recover.no  

Johannes Johansen

CEO, Byggmester Kompaniet AS

Telefon: 982 84 171

Epost: johannes@byggmesterkompaniet.no